1. 1 paket makarna
2. 1 kg domates
3. 4 -5 adeet sivri biber
4. maragarin ayda sıvı yağ
5. tuz
6. kırmıız biber
7. karabiber
1. sivri biberleri ince halka halka doğrayınız. margraın de yada stercihe göre sıvıyağda öldürün.
2. sonra rondodan geçirdiğiniz yada arzuya göre rendelediğiniz domatesleri atınız.suyu biraz çekilene kadar pişirniz.tuz , kırmızı biber ,kara biber atınız. daha önceden haşladığınız makarnaları bu karışıma atın karıştırın ve altını kısın.
3. biraz 5-10 dakika arası makarna ile pişsin.
4. altınıkısıp kapak kapatırsanız lezzeti içine siner.
5. ama pişirme süresi sosun ne kadar sulu kaldığına göre değişir.o yzüden sosun tüm suyunu çekmeden makarna ile çekmesini sağlarsınız iyi olur
6. o yüzden makarnaların yeterince haşlanmasına ama bu pişmeye dayancak kadar da pay bırkamaya çalışalım
21 Aralık 2008 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder